Roser i min have s. 9

Navn: "Patricia Flower Circus"

Plantegruppe:

Buketroser

Forædler:

W. Kordes' Söhne

Årgang:

?

Synonym:

?

Farve:

Hvid-pink

Duft:

Ingen

Højde:

40 - 60 cm

Fyldt:

Over 40 kronblade

Sæson:

Næsten altid i blomst

Hårdførhed: 

Hårdfør

Anvendelse:

Potter, krukker, bed

Planter pr m2:

3

Lyskrav:

Mindst 6 timers sol om dagen

Favorit:

❤❤❤

Flower Circus® roser kombinere den romantiske stemning af roser fra den nostalgiske have med en kompakt opret vækst, der ligner små buketter der allerede er bundet. De blomstrer i rige klynger fra foråret og indtil den første frost, og fås i mange farver og for enhver smag.

De er hårdføre og er testet for forskellige sygdomme, og er fundet meget mere modstandsdygtige, end mange af de gamle kendte rosensorter.

Denne - for mig nye "art" roser, har også fundet vej hjem til min terrasse, og jeg har valgt varianten "Patricia", der minder meget om en brudebuket i farve og vækst. Det eneste jeg mangler ved denne rose er en duft, for den har ingen. 

Flower Circus® roserne er særdeles velegnet til krukker og potter. De foretrækker en solrig placering, så de får så meget sol som muligt, og gerne et åbent sted i haven - men ikke hvor der er træk.

På terrassen placeres de der hvor de får mest sol, og hvor det samtidig lufter lidt. Da disse roser har et stort rodnet, bør de plantes i krukker af mindst 40 cm højde og Ø40 cm. Husk at der skal være huller i bunden, så overskydende vand kan løbe fra krukkerne. Brug en blød og gødningsrig jord - køb evt. rosenjord i planteskolen.

Roserne kan sagtens overvintre i krukkerne - men de skal tildække med flis og gran hvis man lader dem stå på terrassen. Sæt dem op ad en mur og dæk godt til - krukkerne skal også dækkes. Er det muligt at sætte dem i carport eller garage er dette endnu bedre.

________________________________________________________________________________________________